.

.

Okos Gyűrű, Se Díj, Mélység Vízálló, Univerzális Viselet Okos Gyűrű, Mágikus Hordható Készülék Univerzális Gyűrű, a

Okos Gyűrű, Se Díj, Mélység Vízálló, Univerzális Viselet Okos Gyűrű, Mágikus Hordható Készülék Univerzális Gyűrű, a

HUF 704.70

Árukból
Elérhető.

Keresztül az NFC rádiófrekvenciás kommunikációs technológia, telefon-kapcsolat, hogy a mobiltelefon funkció művelet, valamint az adatok megosztása.Nincs díj / mélység vízálló, beépített ultra-érzékeny NFC chip, nincs áram dolgozni, könnyű viselet.Multi-funkcionális NFC smart gyűrű, a fő funkciója az, hogy store and exchange személyes adatait, valamint a mobil tartalom, valamint a személyes adatok védelmét a titkosítás feloldásához.Lock / unlock a programot, válasszuk ki a kívánt alkalmazást lock / unlock, írja az okos gyűrű, csak a gyűrű, érintse meg a telefon, hogy elindítsa az alkalmazást, hogy megvédjük a személyes adatok védelmét.Gyönyörű megjelenés, könnyű használat.Keresztül az NFC rádiófrekvenciás kommunikációs technológia, telefon-kapcsolat, hogy a mobiltelefon funkció művelet, valamint az adatok megosztása.Nincs díj / mélység vízálló, beépített ultra-érzékeny NFC chip, nincs áram dolgozni, könnyű viselet.Multi-funkcionális NFC smart gyűrű, a fő funkciója az, hogy store and exchange személyes adatait, valamint a mobil tartalom, valamint a személyes adatok védelmét a titkosítás feloldásához.Lock / unlock a programot, válasszuk ki a kívánt alkalmazást lock / unlock, írja az okos gyűrű, csak a gyűrű, érintse meg a telefon, hogy elindítsa az alkalmazást, hogy megvédjük a személyes adatok védelmét.Gyönyörű megjelenés, könnyű használat.Specifikáció : Anyag : Fém Méret : kapcsolatban 4*5*0.5 cm/1.57*1.97*0.2 a Termék Neve : NFC-Multi-function Okos Gyűrű Méret : 6/7/8/9/10/11/12/13 hüvelyk Csomag Lista : 1 * Okos Gyűrű 1 * Használati Útmutató használati Útmutató : 1. Először ellenőrizze, hogy a smartphone NFC funkció.Ez általában megtalálható a rendszer beállításait.Ha nem megfelelő lehetőségek találhatók, a kapcsolatot a gyártó utáni értékesítés támogatása, vagy a Google kereső, ha az okostelefon, modell NFC funkciót, majd erősítse meg az NFC-területtel. 2. Ha a smartphone NFC funkciót, kapcsolja be az NFC kapcsoló, keresés az alkalmazás számára a szoftver, amely alkalmazni, NFC, töltsük le, majd telepítsük őket. 3. Kezdjük az NFC ALKALMAZÁS, műveletek végrehajtása az utasításoknak megfelelően. 4. Mivel az NFC egy rövid hatótávolságú kommunikációs technológia, bizonyosodjon meg róla, hogy a felső oldalon a gyűrű chip igaz, közel az NFC-terület, ha olvastam volna az adatokat, hogy elkerülje a kudarcot az írás-olvasás.

A termékről

Material:
Metal
Size:
about 4*5*0.5cm/1.57*1.97*0.2in
Product Name:
NFC Multi-function Smart Ring
Size:
6/7/8/9/10/11/12/13 inch
Package List:
1 * Smart Ring:
1 * Instruction Manual:
Instructions for use:
1. First, check if your smartphone has NFC function. It can usually be found in the system settings. If no relevant options are found, :
contact with the manufacturer post-sale support, or search on Google if the smartphone model has NFC function and confirm its NFC area.:
2. If your smartphone has NFC function, turn on the NFC switch, search your app for the software which apply NFC, download and install them.:
3. Start the NFC APP, perform actions according to the instructions.:
4. Since NFC is a near field communication technology, make sure to place the top side of the ring chip right close to the NFC area when:
 reading any data to avoid the failure in reading and writing. :
A vásárlók is választanak